Om

"Building better skin – the Skin Instant®"

 

Ifølge Dr. Allouche kan epidermis sammenlignes med husets tag; hvis det er bygget dårligt, kan det ikke yde beskyttelse mod vejr og vind, og alt indenfor er udsat for stress og bliver sårbart. For at respektere huden og beskytte integriteten af ​​vores indre fysiologi, er Biologique Recherche hudplejeprogrammer altid skræddersyet til hver enkelts mange unikke "Skin Instant®".

 

Metoden med at observere hvordan epidermis konstant er i forbindelse med hudens dybereliggende strukturer, er kendt som "interface kosmetologi". Det gør det muligt at forstå, hvordan aktive ingredienser kan påvirke epidermis uden at skulle trænge igennem den.

 

Alle har forskellige Skin Instants® og alles personlige Skin Instants® udvikler sig konstant og til tider dramatisk inden for bare en enkelt dag og også henover vores livsforløb, og kan også være forskellig i dele af ansigtet. Den meget rigide kategorisering af hud som normal, tør eller fedtet giver en unødvendigt forenklet definition af hudens tilstand og giver kun et stationært billede af eventuelle ubalancer. Den samme epidermis kan bestå af zoner, der er balancerede, dehydrerede og med overproduktion af talg - på en og samme tid. Uhensigtsmæssig behandling af huden kan let føre til nye ubalancer eller reaktivere gamle. For eksempel kan et aggressivt produkt til "fedtet" hud forårsage problemer med epidermal dehydrering; mens et fedtholdigt produkt, der anvendes på en overbelastet, men tilsyneladende afbalanceret hud, udløse en gentagelse af den tidligere ubalancer.

 

Endelig påvirker eksterne faktorer som klima, temperatur, klimaanlæg, tobak, forurening og interne faktorer som stress, hormoner, generel sundhed, fordøjelse og alder også huden.

 

Biologique Recherches metodologi behandler alle disse faktorer, og hvordan huden udvikler sig. Biologique Recherche-fagfolk er special uddannet til at analysere alle disse variabler og rådgive om den behandling, og de produkter, der passer bedst til din Skin Instant®.

 

The Methodology

Den unikke og originale Biologique Recherche behandlingsmetode er baseret på 3 grundlæggende faser.

 

1) The Assessment Stage - vurderings fasen:

 

Denne vigtige indledende fase undersøger dine Skin Instants®, som er hudens tilstand lige nu. Huden analyseres af specialuddannede terapeuter både visuelt, fysisk, ved samtale og måles med SIL (Skin Instant Lab*). Herefter er det muligt at lægge en strategi for de skræddersyede klinikbehandlinger og hjemmebehandlinger. Analysen kan kombineres med livsstils- og adfærdsmæssige undersøgelser.

 

*i de klinikker, hvor SIL er tilgængelig.

 

2) The Initialization Stage - Initialiserings fasen:

 

Denne fase forbereder huden til behandling ved en grundig rensning, kemisk eksfoliering og afbalancering i henhold til dine Skin Instants®. I klinikken vælger terapeuten herefter hvordan huden behandles mere intensivt med produkter, der er stærkt koncentreret med naturlige aktive ingredienser. Effekten kan optimeres og forstærkes med anvendelsen af Remodeling Face® maskinen. Remodeling Face® anvender 3 forskellige typer strøm for indsluse, hele, regenerere, dræne og skabe lift og fasthed i vævet.

 

3) The Treatment Stage - Behandlings fasen:

 

Behandlingsfasen behandler unikke og specifikke forhold i dine Skin Instants® med høje koncentrationer af botaniske, marine og biologiske ekstrakter, der giver både umiddelbare og langvarige resultater. Serums udvælges, kombineres og ordineres til at behandle dine Skin Instants® - i klinikken og hjemme. Cremer vælges og kombineres for maksimum effekt. Hjemme fortsætter du selv behandlingen med skræddersyede kombinationer af produkter. Processen kan være avanceret eller enkel, alt efter behov og vilje til indsats. Alt tilpasses så behandlingen passer i din hverdag.

Lindegårdsvej 39 2920 Charlottenlund

Denmark

+45 5355 2920

© Copyright. All Rights Reserved.