Til Professionelle

Biologique Recherche - måske en ny mulighed for din klinik.

 

Biologique Recherche blev introduceret i Danmark i 2017, og blev grundlagt i Paris for over 41 år siden - og er nu blevet et verdensomspændende luksusmærke. Eksklusiv, med en anderledes tilgang til hudpleje, der giver klinisk dokumenterede og ægte skræddersyede resultater.

 

Begrebet "Skin Instant®" er en vigtig del af Biologique Recherche. Det giver os mulighed for at tilpasse vores hudpleje-rutine i forhold til miljø, sundhed, alder og årstid. Vi forstår, at hudens tilstand hele tiden ændres, og derfor har vores terapeuter altid en skræddersyet tilgang til vores klienters behov - til enhver tid.

 

Biologique Recherche sælges udelukkende i klinikker, kurbade, saloner og andre professionelle behandlingssteder. Med et omfattende udvalg af behandlinger og produkter til rådighed, leverer Biologique Recherche en komplet behandlingpakke.

 

Biologique Recherche er ikke et massemarkedsprodukt. Vi samarbejder udelukkende med virksomheder, der deler vores mindset og etik. Vi ser os som partner med virksomheder, der stræber efter at opnå det samme serviceniveau, som vi er kendt for over hele verden. Hvis du mener, at Biologique Recherche ville være egnet til din virksomhed, så hører vi gerne fra dig.

 

Support og træning.

Vi er et ægte skræddersyet luksus brand og vi behandler vores kunder som sådan. Som klinik eller skønhedssalon er du et individuelt brand, der kræver en tilpasset tilgang - vi skræddersyr behandlinger og produkttilbud til at passe til din forretningsmodel med respekt for Biologique Recherche metodik og filosofi.

 

Vores dedikerede team er fokuseret på at hjælpe dig med alle elementer af support. Fra dag 1 vil vi gøre vores yderste for hjælpe dig med alt, hvad du har brug for.

 

Vi forstår, hvordan dybden af ​​viden om et hudplejemærke er afgørende for kundetilfredshed. Derfor tilbyder vi dybdegående træning for at sikre, at alle, der kommer i kontakt med Biologique Recherche har en stor viden om produkterne, og hver gang kan tilbyde en eksklusiv og oplevelse.

 

Basistræningen indeholder detaljerede oplysninger om mærket, dets hudplejeprodukter og vores behandlingsprotokoller og kan tilpasses til dine individuelle behov. Vores interne træner vil give dig og dine terapeuter dybdegående trænings manualer, samt forud for træningen give jer adgang til vores unikke e-learings platform. Efter endt basistræning er I godt rustet til at begynde jeres spændende rejse med jeres nye BR-familie. Vi vil løbende støtte og uddanne dig og dine medarbejdere, så I har viden og inspiration til at blande og justere produkterne og behandlingerne, så I opnår maksimum effekt og resultater. 

 

Vi har et marketing- og PR-team, der løbende arbejder for at styrke brandet, da det hurtigt vinder popularitet i Danmark. PR-dækning både nationalt og globalt vokser i stigende grad og vil støtte salgsindsatsen. Lokale events i klinikkerne vil understøtte dette. 

 

Kontakt os gerne, hvis du vil vide mere om Biologique Recherche.

 

"Biologique Recherche - Building better skin"

© Copyright. All Rights Reserved.

Lindegårdsvej 39

2920 Charlottenlund

Denmark

+45 2245 1515