Blog

Skønheds blog

"Building better skin"

 

 

Alternativet til A-vitamin

af Biologique Recherche terapeut    Liva Sofie Nobel


Serum 3R er en kompleks behandling af moden, devitaliseret og træt hud med linjer.  Denne serum arbejder målrettet med ingredienser, der peeler, opstrammer, samtidig med at den blødgør og binder fugten i huden.

Hvad er Kollagen??

af Biologique Recherche terapeut    Liva Sofie Nobel

Vidste du at huden er kroppens største organ og fylder ca. 2 kvadratmeter?

Det til trods, så er huden faktisk det sidste organ, der modtager ilt, næring og væske. Det kan derfor være en fordel, at vide lidt om hvad huden egentlig indeholder og hvad man kan gøre for, at holde den pæn og sund længe.

Hvorfor er det så vigtigt at rense din hud??

af  Biologique Recherche

Selvom vi i stigende grad bruger tid og penge på hudplejeprodukter, så er der stadig mange, der helt undlader eller sløser med det mest grundlæggende og afgørende skridt i vores skønhedsrutine: Rensen. Læs mere for at finde ud af, hvorfor cleansers  er hjørnestenen i enhvet godt hudpleje regime, uanset hvad din Skin Instant® er.

Guide til hvordan du fugter fedtet hud om sommeren

af  Biologique Recherche

De fleste af os elsker sommeren, inklusive det ekstra dagslys, rosé på terrassen og grill i haven. Men når du har fedtet hud, betyder sommer ofte hudproblemer. Om sommeren går vi fra 'dewy' og 'fedtet' på et øjeblik, og vi bliver lidt mere desperate end ellers for at kontrollere vores huds olieproduktion.

© Copyright. All Rights Reserved.

Lindegårdsvej 39

2920 Charlottenlund

Denmark

+45 2245 1515