Hvorfor er rens vigtig - blogindlæg

Skønheds blog

"Building better skin"

Blogindlæg:

Hvad er kollagen??

 

Read more

Tidligere indlæg

Blogindlæg:

Guide til hvordan du fugter fedtet hud om sommeren


Read more

Hvorfor er det vigtigt at rense din hud?

byline:// Januar 2019: Biologique Recherche 

 

Selvom vi i stigende grad bruger tid og penge på hudplejeprodukter, så er der stadig mange, der helt undlader eller sløser med det mest grundlæggende og afgørende skridt i vores skønhedsrutine: Rensen. En hurtig aftørring eller at at du sprøjter vand dit ansigt i bruseren er bare ikke nok.

Når du giver dig tid til at fjerne din makeup og vaske dit ansigt grundigt, så vil du få synlige forbedringer i din hud dag for dag, rens efter rens.

 

Læs mere for at finde ud af, hvorfor cleansers  er hjørnestenen i enhver god hudpleje utine, uanset hvad dine Skin Instant® er.

 

Hvorfor er det så vigtigt at rense sin hud?

Overvej engang hvad din hud er udsat for i løbet af dagen. Fra makeup og sved til partikler i miljøet, så står din hud uundgåeligt over for mange udefra kommende faktorer. Daglig ansigtsrens fjerner hvert eneste spor af snavs, overskydende olie, forurening og døde hudceller fra dit ansigt.

Rens er det første vigtige skridt i alle hudplejerutiner og er gavnligt på mange forskellige måder. Hvis du ikke renser din hud ordentligt, ophobes snavs og forurening på overfladen og kan potentielt bidrage til udbrud, irritation, dehydrering og for tidlige alderstegn. Tænk over hvor mange gange du vasker dine hænder i løbet af en dag? Fortjener dit ansigt ikke samme opmærksomhed?

 

Opretholdelsen af en smuk hud

For at beskytte mod det ydre miljø producerer huden talg. Mens talg er gavnlig for din hud, er det modsatte tilfældet, hvis den forbliver på huden for længe uden at blive renset af og hvis der er for meget olie på overfladen, kan den blandes med de øvrige produkter og fremmedlegemer, der er opbygget på huden. Dette kan forårsage forstørrede porer og skabe en blokering af hudfollikler, ophobet sebum og tillade bakterier at trænge ind i huden, hvilket fører til betændelse, acne og en plettet og glansløs hud.

 

Boost fugtighed

Regelmæssig ansigtsrens er også en vigtig faktor, der hjælper huden med at opretholde et passende fugtighedsniveau. Dehydreret hud ser trist ud og føles ru og rynket. Rens hjælper med at balancere det vigtige pH-niveau i huden; der også muliggør at vand- og produkter kan trænge ind i huden og gennemfugte den.

 

Behold en sund ungt udseende hud

Hver dag bliver ældes din hud. Forurening og miljøgiftstoffer kan fremskynde aldringsprocessen, og den meget enkle proces at rense din hud er en glimrende måde at slippe af med alle uønskede partikler og stimulere de interne processer, som  bekæmper aldring, herunder rynker, manglende fasthed, pigmentering og manglende udstråling.

 

Få mere ud af dine produkter 

Uden rens vil din hud være dækket af et tykt lag af snavs og snavs, der kan gøre det svært for de aktive ingredienser at trænge ind i huden korrekt og således fungere optimalt. Rens af dine porer vil forberede din hud til en bedre gennemtrængning af produkterne og vil derfor gøre den mere modtageligt for efterfølgende pleje, så som eksfoliatorer, masker, serum og fugtighedscreme. Spild ikke dine penge på serum og cremer, hvis du ikke renser din hud ordentligt.

 

Vi anbefaler, at vores kunder renser deres ansigt to gange dagligt, morgen og aften.

Om aftenen

At vaske din hud hver aften, er så meget mere end bare en måde at fjerne makeup på. Selvom du ikke bruger makeup, er det meget vigtigt at vaske dit ansigt med en cleanser. En rens om aftenen er ikke kun utrolig vigtig for at gøre det muligt for huden at reparere sig fra dagens strabadser, men også for at forbedre dit generelle hudhygiejne.

Visse fysiologiske forandringer i huden opstår natten over, og overfladeurenheder vil forhindre, at huden regenereres, da dette kræver, at huden kan iltes - og kun et rent ansigt iltes korrekt. At sove uden at rense vil frarøve huden ​​dette vigtige næringsstof og generere frie radikaler.

Hudtemperaturen stiger natten over, hvilket får huden til at miste en stor mængde fugt, og hvis du ikke renser din hud, kan du ikke ordentligt udnytte en fugtighedscreme, der hjælper med at fugte din hud, mens du sover. En aftenrens vil gøre det muligt for dine hudplejeprodukter at trænge ind og udføre deres arbejde, mens du sover.

 

Om morgenen

Rens af dit ansigt for alle urenheder om morgenen er også gavnligt, på grund af den naturlige regenererings- og eksfolieringsproces, der opstår mens du sover. Når du renser din hud om morgene, hjælper du faktisk din hud med at fjerne eventuelle toksiner, døde hudceller og overskydende olier, huden har udskilldt natten over. At balancere huden og give en frisk overflade fra starten af ​​dagen giver mulighed for bedre absobtion af dine hudplejeprodukter og giver huden fuld effekt af disse. Rensning af dit ansigt giver dig giver dig en glattere hud, der er så afgørende for at lægge en pæn og holdbar makeup.

 

Sådan renser du dit ansigt

Kontroller altid  brugsanvisningern på din cleanser

Tag den anbefalede dosis, typisk på størrelse med en af 2-5 krone, af din rensemælk i dine hænder. Påfør på panden, kinderne og hagen. Masser derefter rensemælken ind i huden i cirkulære bevægelser med dine rene fingre. Prøv at lade din rensemælk ligge på huden i et par minutter, inden du fjerner den. Det gør du for at få udbytte af alle de aktive ingredienser og give din hud en dybere rens. Du kan også massere din rensemælk med Biologique Recherches massage handske for at opnå en dybere - men stadig mild rens, samtidig med at du stimulerer blodgennemstrømningen. Skyl grundigt med lunkent eller koldt vand. Klap forsigtigt dit ansigt tørt med en ren, blød klud eller papirsstykke. Din hud må aldrig føles stram og tør efteren rens. Gør den det, så udtørrer du din hud. Vælg en cleanser, der er ikke affedter din hud fuldstændig. Følg din rens op med dine andre produkter, der opfylder dine specifikke Skin Instants.

 

Brug lunkent eller koldt vand

Temperaturen på vandet har stor betydning. Varmt vand åbner ikke porer og koldt vand vil heller ikke lukke dem. Faktisk kan varmt vand strippe din hud for dine naturlige olier, og skiftende vandtemperaturer vil kun udsætte huden for chock, så det er bedst at skylle med vand, der er lunkent eller endda koldt for at respektere din hud og integriteten af ​​de aktive ingredienser, der er brugt i produkterne. Plus, koldere vand har en beroligende og opstramende effekt!

 

Dobbelt rens

En hurtig "wash and go" kan synes som en god ide efter en lang dag, men hvis du bruger tung makeup eller dagligt udsættes for forurening fra byen, så er dobbeltrens den bedste måde at sikre at din hud er fri for snavs og forurenings partikler.

Den første rens fjerner makeup og snavs, der ligger som en barriere på huden. Din anden runde af rensen vil arbejde ned dybt for virkelig at nå ind i porerne for at fjerne overflade snavs, som den første runde kan have efterladt. Ved at rense to gange sikrer du, at du fjerner både det første lag af talg, makeup, hudpleje, solcreme og dybere lag porebakterier, som alle kan forværre acne og skabe irritation og trist hud.

Når du har skyllet din rensemælk væk, skal du gå igang med anden runde med din yndlingsrensemælk. Alternativt kan du bruge Eau Micellaire Biosensible sammen med din rensemælk, som anden rens til enten at rense eller fjerne de resterende urenheder på huden. 

 

Men overgør det nu ikke ...

Vi skal passe på overrensning, da det kan fjerne hudens naturlige olier og beskyttelsesbarriere og dermed føre til tørhed, følsomhed og irritation, hvilket gør hudproblemer som akne, rosacea og irriteret hud meget værre. Det er derfor vigtigt ikke at gnide huden for hårdt og ikke overdrive!

Mens din hud skal renses to gange om dagen - morgen og aften - er en dobbeltrensning ikke altid nødvendig - især ikke om morgenen. Dit behov for dobbelrens afhænger af din livsstil. Du vil måske har du kun brug for dobbeltrens om aftenen - måske heller ikke hver aften.

 

Sådan vælger du den rigtige rensemælk til din hud

Selv om det kan være fristende at få den der super rene fornemmelse,  som når du bruger en sæbe, så kan disse  forstyrre barrierefunktionen i huden, forstyrre syrekappen, fjerne dine huds gode olier og udløse øget olieproduktionen.

Huden har ikke tid til at reparere sig selv mellem disse negative irriterende og ubalancerede afrensninger. Det er derfor af største betydning at finde en rensemælk, der passer til dine Skin Instants.

 

Alle Biologique Recherche Laits har en mælkeagtig tekstur og en afbalanceret pH, der hjælper med at opretholde din huds naturlige balance. Læs om vores cleansers her, så du nemt kan vælge den, der passer til din Skin Instant og begynd at opbygge en sundt hudpleje regime for en strålende, renere og mere ungdommelig hud med glød.

 

Lait U

Velegnet til følsom til normal og / eller fedtet hud.

Mild vegetabilsk komposition, der indeholder hasselnødolie, sød mandelolie og hvedekimekstrakt.

Fjerner overskydende olie uden at forårsage udtørring.

 

Lait E.V.

Velegnet til devitaliseret, dehydreret og / eller tør hud

Vitaminberiget og indeholder vitamin E & F og cellulære oligopeptider.

Forebygger dehydrering, øger komforten hos en tør hud og revitaliserer den.

 

Lait VIP O2

Velegnet til trist hud med manglende glød og udstråling.

Indeholder BR Oxygenating Complex

Forenrer hudens udseende og beskytter mod eksterne aggressioner. En let og aktiv rens, der skaber vitalitet i huden.

 

Eau Micellaire Biosensible

Sensitive, reaktive og svækkede Skin Instants®, dog ikke fedtede Skin Instants®

Indeholder bl.a. beroligende rhamrose og fugtende hyaluromsyre. 

Eau Micellaire Biosensible er en opfriskende og beroligende rens til følsomme og reaktive Skin Instants®. Denne rensende micellaire water renser urenheder og make-up, mens den beroliger, fugter, toner og opfrisker din hud. 

 

The bottom line...

Selv om det kan synes som en god ide, at springe renseritualet over og gå lige i seng, når du er træt, så vil du høste frugtetne ved at rense dit ansigt to gange daglig. Du vil opleve at din hud ser sundere ud, og din hud vil få glød og udstråling..

Faktisk bør regelmæssig rens ikke forsømmes, da det er en af ​​de mest effektive måder at opnå en klarere og sundere hud på, samtidig med at din hud føles blødere og glattere.

Hvis der kun er en enkelt ting du gør for din hud, så bør du absolut vælge religiøst at rense dit ansigt korrekt!

 

Læs mere her om alle Biologique Recherche Cleansers

-------------------

Har du spørgsmål eller kommentarer, så er du velkommen til at skrive til vores Biologique Recherche terapeuter her.

 

 

© Copyright. All Rights Reserved.

Lindegårdsvej 39

2920 Charlottenlund

Denmark

+45 2245 1515