Guide til hvordan du fugter fedtet hud om sommeren

Skønheds blog

"Building better skin"

Blogindlæg:

Hvad er kollagen??

 

Read more

Tidligere indlæg

Blogindlæg:

Hvorfor er det så vigtigt at rense din hud?


Read more

Guide til hvordan du fugter fedtet hud om sommeren.

byline:// Juli 2019: Biologique Recherche 

 

De fleste af os elsker sommeren, inklusive det ekstra dagslys, rosé på terrassen og grill i haven. Men når du har fedtet hud, betyder sommer ofte hudproblemer. Om sommeren går vi fra 'dewy' og 'fedtet' på et øjeblik, og vi bliver lidt mere desperate end ellers for at kontrollere vores huds olieproduktion.


At forhindre din hud i at se overdrevent fedtet ud bør ikke gøre dig frustreret.


Her er opskriften på hvordan du undgår shiny hud i sommer, så du kan slappe af og nyde din ferie:


Hvis du har tendens til at hud huden fedter til, og tænker du, at du at det bedste er at bruge færre produkter og mængde - og gøre ekstra meget ud af rensen - så stop.  Det er en total skønhedsmyte. Brug af kradse produkter og overrensning for at tørre din hud ud og opnå den der stramme rene følelse, kan skabe en onde cirkel i din hud, da den vil producere mere olie for at kompensere for olietabet. Og selvom cremer kan få dig til at bekymre dig for at blive et varmt "margarine-fjæs", har din hud faktisk brug for fugtighed for at producere mindre olie. Faktum er, at alle, uanset hudtype, har brug for af at fugte deres hud hver dag.

 

Hvorfor skal jeg fugte, hvis jeg har fedtet hud?

Fedtet hud kan blive dehydreret og kræve fugt for at bevare hudbarriererens sundhed. Når huden mangler fugt, fortæller den talgkirtlerne at de skal producere endnu mere olie. Brug af fugtighedscreme øger vandindholdet i huden - i modsætning til olie - og forhindrer yderligere fugttab for at holde huden glat og smidig hele dagen. Så sørg for at holde din hud fugtet om sommeren for at undgå overproduktion af talg og forårsage yderligere ubalancer.


Skal jeg være bange for den fedtede overflade?

En overdreven af fedtproduktion kan skabe mere end bare en uvelkomne glans. Andre bivirkninger  inkluderer forstørrede porer og ubehagelige udbrud. Sebum er fødekilden til acne bakterier, så det er nødvendigt at holde det under kontrol!


Hvilken fugtighedscreme skal jeg bruge for at holde olieproduktionen under kontrol?

Den tykke, blødgørende ansigtscreme, du bruger om vinteren, er ikke nødvendig om sommeren og kan føles for tung, hvis du har fedtet hud. Mens du evt. kan bruge denne creme til natbrug, skal du skifte til en lettere fugtighedscreme om dagen.

Det, der er vigtigt, er at vælge den rigtige fugtighedscreme til din hud - noget, der ikke tilstopper porerne, reducerer overskydende olie og har en ikke-fedtet, lettere struktur - så du effektivt kan holde din hud under kontrol.

Du skal at sikre, at du vælger en fugtighedscreme, der indeholder en fugtighedsbevarende formel og / eller vandbaserede ingredienser, der øjeblikkeligt fugter huden uden at tilsætte olie og uden at fedte. Fugtighedsbevarende ingredienser, såsom hyaluronsyre og aminosyrer, tiltrækker fugt fra luften ind i huden, mens blødgørings ingredienser, som Colostrum eller Aloe Vera, hjælper med at blødgøre og forbedre hudens generelle udseende.


For nogle er det nødvendigt altid at bruge en creme - tilpasset efter årstiden. For andre er det nok at bruge en let gel eller emulsion om sommeren. Det vigtigste er at huden stadig får en balanceret mængde af fedt og fugt.


Hvilken fugtighedscreme passer til dig? 

Læs her mere om Biologique Recherche esentielle cremer. Du vil dog altid få råd og vejledning inden du køber i en af vores klinikker.

-------------------

Har du spørgsmål eller kommentarer, så er du velkommen til at skrive til vores Biologique Recherche terapeuter her.

 

 

© Copyright. All Rights Reserved.

Lindegårdsvej 39

2920 Charlottenlund

Denmark

+45 2245 1515