Alternativ til A-vitamin

Skønheds blog

"Building better skin"

Tidligere indlæg

Blogindlæg:

Hvorfor er det vigtigt at rense din hud??


Read more

Alternativet til A-vitamin

byline://Januar 2019: Biologique Recherche terapeut Liva Sofie Nobel

 

Renewing Regenerating Reparing = 3R


Biologique Recherches effektive og genopbyggende alternativ til A-vitamin.


Serum 3R er en kompleks behandling af moden, devitaliseret og træt hud med linjer.  Denne serum arbejder målrettet med ingredienser, der peeler, opstrammer, samtidig med at den blødgør og binder fugten i huden. Hudtonen bliver gradvist mere jævn og hudens struktur forfines og gløden genskabes. Serum 3R er desuden antiinflammatorisk og afhjælper rødme og sensitivitet. Alt dette gør Serum 3R til et velegnet alternativ til alle typer af retionoider.


Serum 3R kan bruges som et kurforløb eller anvendes kontinuerligt og skaber resultater, som man normalt kun opnå med A-vitamin. Og hvis man i forvejen er en Biologique Recherche fan, så skuffer denne målrettede serum bestemt ikke! 


Lad os dykke lidt ned i nogle af hovedingredienserne og deres effekt. 


Fugtbindende:

    • Sodium Lactate, en NMF’er (Natural Moisturizing Factor), der hjælper med at binde fugt i huden.


Peeling

  • Gluconolactone og laktobionisk syre er en PHA, der binder fugt og eksfolierer mildt, hvilket gør Serum 3R egnet til selv sensitive hudtilstande.

Antioxidant effekt

  • Tranebær ekstrakt indeholder store mængder både A- C- og E-vitamin, som er rene antioxidanter i sig selv. Blandt andet den meget aktive tokotrienol; en mere sjælden form for E-vitamin, som er ca. 40 gange mere effektiv end tokoferol, som er den mest anvendte form for vitamin E. Er ideel til en hud udsat for frie radikaler, som fx forurening, stress, sol og rygning.

Antiinflammatorisk

  • Polysakkarid rig på rhamnose (en sjælden form for kulhydrat) har vist sig at have stor og synlig effekt på hudens epidermis og dermis - altså de øverste lag i huden og hudens dybere lag. Flere studier har vist at disse helt specifikke polysakkarider har en antiinflammatorisk effekt på keratinocytter, som er de celler der er flest af i overhuden - epidermis. Det sker ved at øge lagene i epidermis, så huden på den måde bliver tykkere og mere modstandsdygtig. De små kapillærer vil blive trukket tilbage - eller længere ned i huden, og huden vil over tid fremstå mindre sensitiv. 
  • Ekstrakt af barken fra Hvid Pil har en antiinflammatorisk og beroligende effekt

Forbedrer huden hydrolipide film

  • Ekstrakt af figenkaktus, som er naturligt rig på E-vitamin, men særligt de sunde fedtsyrer, kan afhjælpe en hud med beskadiget lipidbarriere fx forårsaget af stress, vejr eller fejlbehandling. Dette sker ved at forhindre TEWL (Trans Epidermal Water Loss) og ved at genopbygge den beskyttende barriere, som er essentiel for at opretholde en sund hud i balance. 


Styrker hudens struktur

  • Kompleks af hyldeblomst, kastanjetræ og tropisk mandelblad. 


Fik jeg nævnt at vi elsker Serum 3R?!


Mange hilsner


Liva


-------------------

Har du spørgsmål eller kommentarer, så er du velkommen til at skrive til Biologique Recherche terapeut Liva Sofie Nobel her

 

Blogindlæg:

Guide til hvordan du fugter fedtet hud om sommeren.


Read more

© Copyright. All Rights Reserved.

Lindegårdsvej 39

2920 Charlottenlund

Denmark

+45 2245 1515